Руски лого купувачи започна соработка со кинескиот производител на лежишта WXING Бренд

Подолу е е-поштата што ми ја испрати еден клиент од Русија:

Цени, добар квалитет и строг тајминг -- Добавувач на лежишта
Што се однесува до проблемот со цената во вашата подолу е-пошта, знаете дека европските производители на лежишта го напуштија рускиот пазар поради санкциите и азиските производители на лежишта исклучително брзо го преземаат добриот удел на пазарот овде во Русија. Тие нудат подобри цени од Европејците и гарантираат ист квалитет.
Поради овие фактори имаме добра конкуренција овде. Значи, колку подобри цени и квалитет ни ги давате, толку повеќе имаме можност да им дадеме добар попуст на нашите клиенти и да добиеме повеќе нарачки.
Колку повеќе носители имаме, толку повеќе нарачки имате и вие, така што нашата продажба зависи од вас и обратно.
Значи, покрај добрата цена и квалитетот, постои важен фактор како „строг тајминг“, сите нарачки со лого мора да бидат испорачани во договореното време, а не подоцна бидејќи на нашите клиенти им обезбедуваме услуги на клиентите на високо ниво и не можеме да го прекинеме во секој случај, па ако се согласуваме со вас за времето на производство ве молиме држете се до тоа и не изневерувајте.
Ние се потпираме на вас не само како снабдувач на производи со добар квалитет, туку и како внимателен партнер кој може да го разбере нашиот пазар, да ни обезбеди подобри цени, навремена испорака и кој е подготвен да го развие својот бизнис со нас бидејќи имаме големи цели за нашиот бизнис понатамошен раст на рускиот пазар и ги имаме сите можности за тоа.
Се надеваме на плоден бизнис со вашата компанија.

А подолу е она што ние им одговоривме:

Се надевам дека сите сте добри!

1. Цена: веќе ви даваме попуст за втората нарачка. Откако ќе го проверите нашиот квалитет на овие 2 нарачки со лежишта и ќе помислите дека се е одлично и ќе имате многу поголеми нарачки во иднина, ќе се обидеме да ви дадеме поголем попуст. Ќе се потрудиме да работиме заедно со вас за отворање на поголем и поголем пазар на лого во Русија.

2. Квалитет: прво ви благодариме за довербата што можете да ни ја дадете првата нарачка без да видите примероци од нас, но ние имаме доверба, ќе го сакате нашиот квалитет и услуга. Имаме доверба дека нашиот квалитет на лежишта може да го освои пазарот во Русија. И ќе има се повеќе и повеќе клиенти кои ги сакаат нашите лежишта.

3. За времето на испорака, ќе се потрудиме да ги завршиме нарачките порано од распоредот. Ќе разговараме за сите детали пред да се потврди нарачката, за да избегнеме какво било одложување.

4. Драги Инна Килчевскаја и г-дин Сергеј Јакуба, мило ми е што ве запознавме. Секоја потреба и прашање, пратете ми е-пошта или пратете ми порака преку WhatsApp +86-15857360499 или додајте ми WeChat: 18057338723Ќе ви одговорам наскоро откако ќе ја видам вашата порака.

Многу ми е мило што ја започнуваме соработката со вас, сигурни сме дека ќе имаме прекрасна и долгорочна деловна соработка и пријателство!

Инаку, депозитот од првата нарачка го добиваме денес, нарачката ја подготвуваме сега. Ако имаме прашања, ќе ве прашам наскоро.

Секоја друга потреба, ве молам е-пошта ми, имајте убави денови~

Руски лого купувачи започна соработка со кинескиот производител на лежишта WXING Бренд
Испратете го вашето барање
Висок квалитет за е нашата голема предност пред другите.

Најчесто поставувани прашања

1. Што треба да направам ако не го гледам типот на лежишта што ми требаат
Имаме премногу сериски броеви на лежиштата. Само испратете ни го барањето и ние ќе ви ги испратиме деталите за лежиштето
2.Дали прифаќате мали нарачки?
MOQ1
3.Зошто не избравте нас?
Обезбедуваме лежишта со најдобар квалитет со разумна цена, ниско триење, низок шум и долг работен век.

Предности

1.Брза испорака, комплетен асортиман на производи
2. Областа за испорака не е ограничена и може да се испраќа низ целиот свет
3. Сопствена фабрика, конкурентна цена
4. Положен ISO9001 меѓународна сертификација

За ZHEJIANG ELECTROMECHANICAL CO.LTD за депилација со восок.

Подолу е е-поштата што ми ја испрати еден клиент од Русија:

Цени, добар квалитет и строг тајминг -- Добавувач на лежишта
Што се однесува до проблемот со цената во вашата подолу е-пошта, знаете дека европските производители на лежишта го напуштија рускиот пазар поради санкциите и азиските производители на лежишта исклучително брзо го преземаат добриот удел на пазарот овде во Русија. Тие нудат подобри цени од Европејците и гарантираат ист квалитет.
Поради овие фактори имаме добра конкуренција овде. Значи, колку подобри цени и квалитет ни ги давате, толку повеќе имаме можност да им дадеме добар попуст на нашите клиенти и да добиеме повеќе нарачки.
Колку повеќе носители имаме, толку повеќе нарачки имате и вие, така што нашата продажба зависи од вас и обратно.
Значи, покрај добрата цена и квалитетот, постои важен фактор како „строг тајминг“, сите нарачки со лого мора да бидат испорачани во договореното време, а не подоцна бидејќи на нашите клиенти им обезбедуваме услуги на клиентите на високо ниво и не можеме да го прекинеме во секој случај, па ако се согласуваме со вас за времето на производство ве молиме држете се до тоа и не изневерувајте.
Ние се потпираме на вас не само како снабдувач на производи со добар квалитет, туку и како внимателен партнер кој може да го разбере нашиот пазар, да ни обезбеди подобри цени, навремена испорака и кој е подготвен да го развие својот бизнис со нас бидејќи имаме големи цели за нашиот бизнис понатамошен раст на рускиот пазар и ги имаме сите можности за тоа.
Се надеваме на плоден бизнис со вашата компанија. 

А подолу е она што ние им одговоривме:

Се надевам дека сите сте добри!

     1. Цена: веќе ви даваме попуст за втората нарачка. Откако ќе го проверите нашиот квалитет на овие 2 нарачки на лежишта и ќе помислите дека сè е одлично и ќе имате многу поголеми нарачки во иднина, ние ќе се потрудиме да ви дадеме поголем попуст. Ќе се потрудиме да работиме заедно со вас за да отвориме поголем и поголем пазар на лежиште во Русија. 

     2. Квалитет: прво ви благодариме за довербата што можете да ни ја дадете првата нарачка без да видите примероци од нас, но ние имаме доверба, ќе го сакате нашиот квалитет и услуга. Имаме доверба дека нашиот квалитет на лежишта може да го освои пазарот во Русија. И ќе има се повеќе и повеќе клиенти кои ги сакаат нашите лежишта.

     3. За времето на испорака, ќе се потрудиме да ги завршиме нарачките порано од распоредот. Ќе разговараме за сите детали пред да се потврди нарачката, за да избегнеме какво било одложување. 

     4. Почитувани Ина Килчевскаја и г-дин Сергеј Јакуба, мило ми е што ве запознавме. Секоја потреба и прашање, пратете ми е-пошта или пратете ми порака преку WhatsApp +86-15857360499 или додајте ми WeChat: 18057338723Ќе ти одговорам наскоро откако ќе ја видам твојата порака. 

     Многу ми е мило што ја започнуваме соработката со вас, сигурни сме дека ќе имаме прекрасна и долгорочна деловна соработка и пријателство!

     Инаку, депозитот од првата нарачка го добиваме денес, нарачката ја подготвуваме сега. Ако имаме прашања, ќе ве прашам наскоро.

     Секоја друга потреба, ве молам е-пошта ми, имајте убави денови~

Овој клиент е на пазарот на руднички лежишта. Тие со многу големи полни блокови и големи сферични валчести лежишта:

Домување SNL 210

Домување SNL 212

Домување SNL 216

Домување SNL 520-617

Домување SNL 524-620

Домување SNL 532

Лежиште 22210 CC/W33

Лежиште 22212 CC/W33

Лежиште 22216 CC/W33

Лежиште 22220 CC/W33

Лежиште 22224 CC/W33

Лежиште 22232 CC/W33

Лежиште 22320 СА/W33

Краен капак ASNH 216

Краен капак ASNH 512-610

Краен капак ASNH 515-612

Краен капак ASNH 520-617

Краен капак ASNH 524-620

Краен капак ASNH 532

Лавиринт печат ТСН 210 С

Лавиринт печат ТСН 212 С

Лавиринт печат ТСН 216 С

Лавиринт печат ТСН 220 С

Лавиринт печат ТСН 224 С

Лавиринт печат ТСН 232 С

Прстен за лоцирање FRB 17/290

Прстен за лоцирање FRB 9/90

Прстен за лоцирање FRB 10/110

Прстен за лоцирање FRB 12.5/140

Прстен за лоцирање FRB 12/180

Прстен за лоцирање FRB 14/215

 

Бидејќи Европа не испорачува лежишта на рускиот пазар, руските клиенти се свртуваат кон кинеските добавувачи за соработка. пазар. Тежината на кинеските лежишта е загарантирана, услугата е на место, а технологијата е одлична. Верувам дека силата на кинеските лежишта е неизмерна.


Испратете го вашето барање