Професионални производители на топчести лежишта со длабоки жлебови

ноември 21, 2022

WXING е познат бренд во Кина, производите на нашата компанија се широко користени во автомобили, индустриски полиња, железнички транзит, а исто така се користат во градежни машини, електрични алати, апарати за домаќинство и други индустрии.Специјализирани за производство на топчести лежишта со длабоки жлебови, заострени валчести лежишта, цилиндрични валчести лежишта и валчести лежишта од серијата KA, годишниот капацитет за производство на лежишта е 6 милиони комплети, кои се широко користени во рударски машини, градежни машини, автомобилски менувачи, мотори и други индустрии. Производите се продаваат низ целата земја и се извезуваат во Европа, Америка, Африка, Југоисточна Азија и други места. Компанијата секогаш ги исполнува барањата на клиентите со доверлив квалитет, повластена цена и внимателна услуга, и ги зема взаемната корист и заедничкиот развој како деловна цел да стане лојален и задоволен добавувач на лежишта за клиентите.

Професионални производители на топчести лежишта со длабоки жлебови
Испратете го вашето барање
Вовед во компанијата
Основана во 2019 година, ZHEJIANG ELECTROMECHANICAL CO.LTD за депилација со восок. е водечки продавач на големо, добавувач, увозник и трговец на машински додатоци итн. Палетата на производи што ги нудиме е со врвен квалитет што може да се пофали со довербата на клиентот. Сметаме да го поминеме секој готов производ низ строги процеси на инспекција на производите, со цел да се осигураме дека испораките направени до крајот на нашите клиенти се апсолутно беспрекорни. Покрај тоа, работиме под команда на нашиот ментор Џек Ли. Со неговата работа, ние на умешен начин ја постигнавме целта на нашата трговија.
Вовед во производот

6308-2RS Ball Bearings.Specializing in the manufacture of deep groove ball bearings, tapered .roller bearings, cylindrical roller bearings and KA series roller bearings, .the annual production capacity of bearings is 6 million sets, which are .widely used in mining machinery, construction machinery, automobile .gearboxes, motors and other industries. .WHATSAPP: +86-15857360499.WECHAT: 18057338723.sales@wxingbearing.com .Z4V4 Quality.

6308-2RS Топчести лежишта. Специјализиран за производство на топчести лежишта со длабоки жлебови, заострени валчести лежишта, цилиндрични валчести лежишта и валчести лежишта од серијата KA, годишниот капацитет на производство на лежишта е 6 милиони комплети, кои се широко користени во рударските машини , градежни машини, автомобилски .менувачи, мотори и други индустрии. .WHATSAPP: +86-15857360499.WECHAT:18057338723.sales@wxingbearing.com .Z4V4 Квалитет.

6315-2RS Big Ball Bearings.Chinese Bearing Factory .WXING.Branded Bearings China.WHATSAPP: +86-15857360499.The products are sold all over the country and .exported to Europe, America, Africa, Southeast .Asia and other places.The company always meets the requirements of customers with .reliable quality, preferential price and considerate service, and .takes mutual benefit and common development as the business .purpose to become a loyal and satisfied bearing supplier for .customers.

6315-2RS Big Ball Bearings.Chinese Bearing Factory.WXING.Branded Bearings China.WHATSAPP: +86-15857360499.Производите се продаваат низ целата земја и се извезуваат во Европа, Америка, Африка, Југоисточна. компанијата секогаш ги задоволува барањата на клиентите со .сигурен квалитет, повластена цена и внимателна услуга, и презема взаемна корист и заеднички развој како деловна цел да стане лојален и задоволен добавувач за .клиенти.

Улогата на тркалото е суштинска за автомобилот да може да вози. Дали лежиштето на тркалото е добро или не, директно ќе влијае на ефектот на возење на гумата. Значи, ако тоа е топчесто лежиште со длабок жлеб, како да се процени според изгледот? Следниот уредник организира пет аспекти:

 

(1) Сите видови пукнатини, како што се пукнатини од суровина, пукнатини за ковање, пукнатини за термичка обработка и пукнатини за мелење итн., овие пукнатини ќе станат извор на концентрација на стрес и брзо ќе се прошират за време на работата на лежиштето во иднина, предизвикувајќи лежиштето да пукне и да влијае на животот и работата на лежиштето. Безбедносното влијание е огромно.

 

(2) Различни механички лузни, како што се гребнатини, гребнатини, дробење, испакнатини, итн., ќе предизвикаат лоша инсталација на лежиштето, ќе предизвикаат неурамнотежено оптоварување и концентрација на стрес, што ќе резултира со намалување на точноста на ротацијата и работниот век.

(3) Рѓа, црна кожа и дупчење, вторите две се дефекти кои лесно се складираат влага и нечистотија, а најверојатно ќе се развијат во 'рѓа. Корозијата е извор на загадување што доведува до лоша инсталација, рано абење и замор, а силната корозија може да ги направи лежиштата бескорисни.

 

(4) Со лупење и превиткување, деловите од овие два дефекти не се цврсто споени со основниот метал, а околу нив често има декарбуризација или сиромашни со јаглерод феномени околу нив во различен степен, а материјалот лесно се колабира, вдлабнува или абе, што влијае на векот и точноста на лежиштето. Многу неповолно.

 

(5) Квалитетот на заковување или заварување на кафезот, главно за да се набљудува дали главата на занитвам е погрешно усогласена, искривена, лабава, недостаток на месо или „двоен очен капак“, дали положбата на заварување е правилна, дали спојот за лемење е премногу голем или премногу мал, и дали заварувањето не е силно или заварување.

 

Се надевам дека во оваа статија, од аспектите на кои треба да се обрне внимание при визуелната проверка, челикот за лежиште има многу строги барања за хемиски состав, така што хемиските својства на челичните лежишта се многу стабилни и нема да има голема разлика. во масовно производство. Доколку имате потреба, можете директно да ни се јавите.

КОНТАКТИРАЈТЕ СЕ.WXING Bearing China.Your Best Choice.Your Best Choice.www.wxinggroup.com. Доколку ви треба, можете да ни се јавите .direct.WHATSAPP: +86-15857360499.

Испратете го вашето барање