Производи

Жеџијанг Електромеханички депилација ко.ООД. има повеќе од 200 главни опрема и 600 вработени, вклучувајќи инженерски и технички персонал и повеќе од 20 висок менаџерски персонал. Со годишен производствен капацитет од 30 милиони комплети лежишта со мала и средна големина, вредноста на годишното производство може да достигне 100 милиони јуани.

Имаме долгорочно складирање на 100.000 комплети лежишта со внатрешен дијаметар од 50 mm или помалку, 10.000 комплети лежишта со внатрешен дијаметар од 50-100 mm и 3.000 комплети лежишта со внатрешен дијаметар од 100 mm или повеќе. 24 часа за да се задоволат итните потреби за снабдување со голем обем.

 • Најдобра фабричка цена на цилиндрични валчести лежишта
  Најдобра фабричка цена на цилиндрични валчести лежишта
  Цилиндрични валчести лежишта - Тркалачките елементи се радијални тркалачки лежишта на цилиндрични валјаци.Внатрешната структура усвојува ролери наредени паралелно, а дисталерите или разделувачите сераспоредени помеѓу валјаците за да се спречи навалување или триење помеѓу валјаците,со што ефикасно се спречува зголемувањето на вртежниот момент. Широко се користи во медиуми мотори со големи димензии, возен парк, вретена за машински алати, мотори со внатрешно согорување,генератори, гасни турбини, менувачи, валани мелници, вибрирачки екрани и подигање и транспорт-машинерија.ZHEJIANG ЕЛЕКТРОМЕХАНИЧКА ЗА ДЕПИЛИРАЊЕ СО.ООД. Најдобри цилиндрични валчести лежишта Фабричка цена - ZHEJIANG ELECTROMECHANICAL CO.LTD., Брза испорака, комплетен асортиман на производи
 • Висококвалитетни заострени валчести лежишта на големо
  Висококвалитетни заострени валчести лежишта на големо
  валчестите лежишта се зголемуваат со зголемување на аголот на контакт α. Големината на контактниот агол, која обично е помеѓу 10° и 30°, е поврзана со пресметковниот фактор e: колку е поголема вредноста на e, толку е поголем аголот на контактот.ZHEJIANG ЕЛЕКТРОМЕХАНИЧКА ЗА ДЕПИЛИРАЊЕ СО.ООД. Висококвалитетни заострени валчести лежишта Трговија на големо - ZHEJIANG ELECTROMECHANICAL CO.LTD.,MOQ1
 • Најдобар добавувач на сферични лежишта за валјак
  Најдобар добавувач на сферични лежишта за валјак
  Сферични валчести лежишта се лежишта со барабан валјаци собрани помеѓу внатрешните прстени надве тркачки патеки и надворешните прстени на тркачките патеки.Според внатрешниот прстен со или без потпорен прстен и употребениот кафез, може да биде класиченозначени како тип C и тип CA. Лежиштата од типот C немаат внатрешен прстен и печат од челична плочакафез. Внатрешниот прстен од типот CA има по една страна од секоја страна. Со цел да се подобри подмачкувањето належиштето, надворешниот прстен има прстенест жлеб за масло и три отвори за масло сферични валчести мечки-Главни апликации: машини за производство на хартија, редуктор, оска на железнички возила, мелницаобвивка на менувачот, ролна валјаница, дробилката, вибрирачки екран, механички машини, обработка на дрвомашини, секаков вид индустриски редуктор, вертикално самопорамнувачко лежиште на седиштето за појас.ZHEJIANG ЕЛЕКТРОМЕХАНИЧКА ЗА ДЕПИЛИРАЊЕ СО.ООД. Најдобар добавувач на сферични лежишта за валјак, Брза испорака, комплетен асортиман на производи
 • Професионални производители на лежишта Aoto
  Професионални производители на лежишта Aoto
  Специфична класификација на автомобилски лежишта1. Автомобилски мотор: Топчести лежишта на моторот, вентилатори за кондензација, автомобилска пумпа за водалежишта на вратило, иглени валчести лежишта за ролери на моторот, автомобилски генераторски мечки-лагери, лежишта за автомобилска спојка, лежишта за вентилатор со силиконски масло, итн.2, систем за суспензија на автомобил: заострени лежишта за камионски оски и диференцијали3. Автомобилски тркала: -Генерација главни лежишта4. Автомобилски менувач: заострени валчести лежишта за автомобилски менувачи, цилиндричнивалчести лежишта за автомобилски менувачи, топчести лежишта за автомобилски менувачи итн.ZHEJIANG ЕЛЕКТРОМЕХАНИЧКА ЗА ДЕПИЛИРАЊЕ СО.ООД. Професионални производители на лежишта Aoto, поддржете го прилагодувањето на OEM
 • Трговија на големо со потисни валчести лежишта Непал со добра цена
  Трговија на големо со потисни валчести лежишта Непал со добра цена
  Потисните валчести лежишта се користат за носење на комбинираното аксијално и радијално оптоварување, кое е главно аксијално оптоварување, но радијалното оптоварување не смее да надмине 55% од аксијалното оптоварување.Во споредба со другите потисни валчести лежишта, овој вид лежиште има помал фактор на триење, поголема брзина и има перформанси за самопорамнувањеПотисните цилиндрични валчести лежишта главно се користат во машини како што се тешки машински алати, морски менувачи со висока моќност, апаратури за дупчење масло и вертикални мотори.ZHEJIANG ЕЛЕКТРОМЕХАНИЧКА ЗА ДЕПИЛИРАЊЕ СО.ООД. Трговија на големо со потисни валчести лежишта Непал со добра цена - ZHEJIANG ELECTROMECHANICAL CO.LTD., Сопствена фабрика, конкурентна цена
 • Најквалитетна фабрика за лежишта за лагер
  Најквалитетна фабрика за лежишта за лагер
  ZHEJIANG ЕЛЕКТРОМЕХАНИЧКА ЗА ДЕПИЛИРАЊЕ СО.ООД. Најквалитетна фабрика за лежишта за лагер, поддржете го прилагодувањето на OEMЛинеарно лежиште е тркалачко или лизгачко лежиште што се користи за линеарно движење. Има карактеристики на ниско триење, сигурна структура, силен капацитет за носење, висока прецизност во работењето на долги растојанија и долг работен век. Често се користи во разни машински алати, машини за удирање, печатачи итн. Индустриски машини и опрема. Линеарните топчести лежишта содржат пластичен кафез за носење на делот за тркачка патека од стврднат челик што ја води топката. Лежиштето се движи по стврднатото и полирано вратило.
 • Најдобри лежишта за спојка за еднонасочни GFR 30 Фабричка цена - ZHEJIANG ELECTROMECHANICAL CO.LTD.
  Најдобри лежишта за спојка за еднонасочни GFR 30 Фабричка цена - ZHEJIANG ELECTROMECHANICAL CO.LTD.
  ГФР 30 еднонасочни спојнички лежишта.Новите карактеристики на областа од  ќе го направат високо пазарен.GFR 20, GFR 25, GFR 30, GFR 35, GFR 40
 • Самопорамнетите топчести лежишта имаат две структури Производи | ZHEJIANG ЕЛЕКТРОМЕХАНИЧКА ЗА ДЕПИЛИРАЊЕ СО.
  Самопорамнетите топчести лежишта имаат две структури Производи | ZHEJIANG ЕЛЕКТРОМЕХАНИЧКА ЗА ДЕПИЛИРАЊЕ СО.
  Самопорамнетите топчести лежишта се погодни за тешки товари и ударни оптоварувања, прецизни инструменти, мотори со низок шум, автомобили, мотоцикли, металургија, валани мелници, рударство, нафта, хартија, цемент, шеќер и други индустрии и општи машини.
 • Професионални лежишта за рударство со најдобар квалитет Ролни лежишта Производител Фабричка цена
  Професионални лежишта за рударство со најдобар квалитет Ролни лежишта Производител Фабричка цена
  Квалитетни рударски професионални лежишта Производител на тркалачки лежишта |. е посветена да им служи на клиентите со мрежа за продажба и услуги после продажбата.Ние не само што ви обезбедуваме лежишта со висока марка, туку и ви помагаме да ги решите сите професионални проблеми со лежиштата. Ако имате какви било прашања поврзани со лого, ве молиме консултирајте се со нас во секое време. WXING ќе го третира секој посетител на клиентот со професионален став.
 • Производители на професионални добавувачи на лежишта за тркала
  Производители на професионални добавувачи на лежишта за тркала
  Производители на професионални добавувачи на лежишта за тркала. Тој треба да се грижи за сите видови клиенти низ пазарот.
 • Висококвалитетен челичен лежиште 304 и 440 материјали Добавувач на големо - бренд WXING
  Висококвалитетен челичен лежиште 304 и 440 материјали Добавувач на големо - бренд WXING
  SSUCT210 SSUCT209 SSUCT208 SSUCP210 SSUCP209 SSUCP208 SSUCF210 SSUCF209 SSUCF208Разликата и функцијата на нерѓосувачки челик со лежишта 304 и 440 материјали Лежиштата од нерѓосувачки челик сега се поделени на четири материјали: 440, 304, 316 и 420. Првите две се почести лежишта од нерѓосувачки челик. Материјалот 440 е дефинитивно магнетен, односно магнетот може да го апсорбира. 304 и 316 се микро-магнетни (многу луѓе велат дека не е магнетен, што е неточно), односно магнетот не може да апсорбира, но може да почувствувате мало вшмукување. 420 не'рѓосувачки челик е 420 "нож одделение" мартензитски челик, најраниот нерѓосувачки челик сличен на ткаенина со висок цирконски челик. Општо земено, седиштата за лежишта од не'рѓосувачки челик се направени од материјал 304, па дали материјалот на седиштата за лежишта од нерѓосувачки челик е 304 или 440?Разликата помеѓу 304 лежишта од нерѓосувачки челик и 440 лежишта од нерѓосувачки челик(1) 304 е најчесто користената класа од нерѓосувачки челик. Припаѓа на аустенитен нерѓосувачки челик и нема магнетизам. Главно содржи Cr и Ni, а содржината е соодветно 18% и 8%. 304 е најчесто користен нерѓосувачки челик, во споредба со 440, цената ќе биде пониска во однос на отпорноста на корозија и механичките својства. Сеопфатната изведба е посеопфатна, па затоа е широко користена. Но, недостаток е тоа што не може дополнително да се обработи термички за да се променат неговите својства.(2) 440 нерѓосувачки челик има висока содржина на C, а неговата цврстина е меѓу највисоките меѓу сите нерѓосувачки челици. Обично се користи за ножеви, а неговата отпорност на корозија е полоша од онаа на 304. 440 е челик за алат за сечење со висока цврстина (крајните белешки се A, B, C, F итн.), кој може да добие поголема јачина на отпуштање по правилна термичка обработка, и спаѓа во листата на тврди нерѓосувачки челици. Вообичаен пример за примена е „жилетот“. Отпорноста на корозија на лежиштата од нерѓосувачки челик 304 е супериорна. 304 нерѓосувачки челик е класа на нерѓосувачки челик произведен според американскиот стандард ASTM. 304 е еквивалентно на нерѓосувачкиот челик 0Cr19Ni9 (0Cr18Ni9) од мојата земја. 304 содржи 19% хром и 9% никел. 304 е најшироко користен нерѓосувачки челик и челик отпорен на топлина. Се користи во опрема за производство на храна, хемиска опрема Xitong, нуклеарна енергија итн.2. Кои се функциите на лежиштата од нерѓосувачки челик 304 и 4402.1, улогата на 304 нерѓосувачки челик вратило Не'рѓосувачкиот челик 304 е најшироко користен тип на челик, со добра отпорност на корозија, отпорност на топлина, јачина на ниска температура и механички својства. Има добри перформанси на обработка на собна температура како што се длабоко цртање и виткање, и нема да се стврдне по термичка обработка. Погодни за работа со високи или дури и многу високи вртежи во минута, тие се исклучително издржливи и бараат малку одржување. Овој тип лежиште има мал коефициент на триење, висока гранична брзина, едноставна структура, ниска производна цена и лесно да се постигне висока прецизност на производството. Опсегот на големини и формата се разликуваат, и тие се широко користени во прецизни инструменти, мотори со низок шум, автомобили, мотоцикли и општи машински индустрии. Тие се широко користени во машинската индустрија.2.2 Улогата на 440 лежишта од нерѓосувачки челик 440 нерѓосувачки челик е мартензитски нерѓосувачки челик. 440 има добра димензионална температурна отпорност на висока температура и може да се користи како високотемпературен челик отпорен на корозија. Главно се користи во производството на делови за лежишта кои работат во корозивни средини и не-подмачкани силни оксидирачки атмосфери. 440 има добра димензионална стабилност на висока температура, така што може да се користи и како високотемпературен челик отпорен на корозија. Покрај тоа, може да се користи и за производство на висококвалитетни ножеви, како што се медицински скалпели, ножици, млазници, лежишта итн. Способноста на 440C да поднесува динамичко оптоварување е мала, а неговата отпорност на корозија е полоша од онаа на 304.
 • Лежишта на тркала за тешки камиони
  Лежишта на тркала за тешки камиони
  Vkba 5425 напред Volvo Vkba 5423 заден Volvo Vkba 5424 напред Volvo Vkba 5314 предна Scania Vkba 5549 Саф 564734.Н195 569868.Н195 566426.Н195 581079AA 805003AH195 570530.Н195 SET1349 сет 1336 сет 2346 нашата компанија има многу нарачки за лежишта на тркала за тешки камиони, а овие нарачки за лежишта се главно од Монголија, Русија и така натаму. Овие лежишта на главината на камионот се погодни за VOLVO(BUS), VOLVO, SAF, DAF, DAW00, BENZ, SCANIA, BMW и многу други. Подолу се дадени некои од моделите што ги наведовме за ваша референца. Лежиштата за тркала за тешки камиони е голем пазар. Нашата компанија за лежишта WXING е познат кинески производител на лежишта, можеме да ви понудиме многу различни видови лежишта на тркала за тешки камиони. Со висок квалитет, ниска цена и професионализам ги опслужуваме клиентите низ целиот свет. Овде кај нас не само што можете да ги купите лежиштата од кои сте задоволни, туку и да научите многу за лежиштата. Нашиот лежиште WXING е ефикасен тим, за да немате грижи кога го развивате пазарот на лежишта.

Испратете го вашето барање