• Како се произведува челичната топка?
    Како се произведува челичната топка?
    Употребата на челични топчиња е применлива на многу места, најчести треба да бидат малите челични топчиња во лежиштата.Функцијата на лежиштето е природно да ја намали силата на триење за машината, за да се постигне процес на ефективно искористување, а челичната топка е најважниот дел од лежиштето.
  • Како да изберете соодветно лежиште Топчесто лежиште со длабок жлеб ZZ 2RS
    Како да изберете соодветно лежиште Топчесто лежиште со длабок жлеб ZZ 2RS
    Постојат стотици и илјадници лежишта во светот, меѓу нив, овој тип има повеќе од половина од овие лежишта.Топчестиот лежиште со длабок жлеб, кој е најчестиот тип на тркалачки лежишта и е исто така најшироко користен.Дали знаете кои типови на топчести лежишта со длабоки жлебови најчесто се користат?отворен типЗЗ: Челична заптивка2RS: Гумена заптивка

Испратете го вашето барање