Тркалачките лежишта поддржуваат и водат ротирачки или осцилирачки елементи на машината - како што се вратила, оски или тркала - и пренесуваат товари помеѓу компонентите на машината. Тие обезбедуваат висока прецизност и мало триење и затоа овозможуваат високи ротациони брзини додека ја намалуваат бучавата, топлината, потрошувачката на енергија и абењето. Тркалачките лежишта се економични и заменливи машински елементи кои обично ги следат националните или меѓународните стандарди за димензија. 

 • Најдобра фабричка цена на цилиндрични валчести лежишта
  Најдобра фабричка цена на цилиндрични валчести лежишта
  Цилиндрични валчести лежишта - Тркалачките елементи се радијални тркалачки лежишта на цилиндрични валјаци.Внатрешната структура усвојува ролери наредени паралелно, а дисталерите или разделувачите сераспоредени помеѓу валјаците за да се спречи навалување или триење помеѓу валјаците,со што ефикасно се спречува зголемувањето на вртежниот момент. Широко се користи во медиуми мотори со големи димензии, возен парк, вретена за машински алати, мотори со внатрешно согорување,генератори, гасни турбини, менувачи, валани мелници, вибрирачки екрани и подигање и транспорт-машинерија.ZHEJIANG ЕЛЕКТРОМЕХАНИЧКА ЗА ДЕПИЛИРАЊЕ СО.ООД. Најдобри цилиндрични валчести лежишта Фабричка цена - ZHEJIANG ELECTROMECHANICAL CO.LTD., Брза испорака, комплетен асортиман на производи
 • Висококвалитетни заострени валчести лежишта на големо
  Висококвалитетни заострени валчести лежишта на големо
  валчестите лежишта се зголемуваат со зголемување на аголот на контакт α. Големината на контактниот агол, која обично е помеѓу 10° и 30°, е поврзана со пресметковниот фактор e: колку е поголема вредноста на e, толку е поголем аголот на контактот.ZHEJIANG ЕЛЕКТРОМЕХАНИЧКА ЗА ДЕПИЛИРАЊЕ СО.ООД. Висококвалитетни заострени валчести лежишта Трговија на големо - ZHEJIANG ELECTROMECHANICAL CO.LTD.,MOQ1
 • Најдобар добавувач на сферични лежишта за валјак
  Најдобар добавувач на сферични лежишта за валјак
  Сферични валчести лежишта се лежишта со барабан валјаци собрани помеѓу внатрешните прстени надве тркачки патеки и надворешните прстени на тркачките патеки.Според внатрешниот прстен со или без потпорен прстен и употребениот кафез, може да биде класиченозначени како тип C и тип CA. Лежиштата од типот C немаат внатрешен прстен и печат од челична плочакафез. Внатрешниот прстен од типот CA има по една страна од секоја страна. Со цел да се подобри подмачкувањето належиштето, надворешниот прстен има прстенест жлеб за масло и три отвори за масло сферични валчести мечки-Главни апликации: машини за производство на хартија, редуктор, оска на железнички возила, мелницаобвивка на менувачот, ролна валјаница, дробилката, вибрирачки екран, механички машини, обработка на дрвомашини, секаков вид индустриски редуктор, вертикално самопорамнувачко лежиште на седиштето за појас.ZHEJIANG ЕЛЕКТРОМЕХАНИЧКА ЗА ДЕПИЛИРАЊЕ СО.ООД. Најдобар добавувач на сферични лежишта за валјак, Брза испорака, комплетен асортиман на производи
 • Трговија на големо со потисни валчести лежишта Непал со добра цена
  Трговија на големо со потисни валчести лежишта Непал со добра цена
  Потисните валчести лежишта се користат за носење на комбинираното аксијално и радијално оптоварување, кое е главно аксијално оптоварување, но радијалното оптоварување не смее да надмине 55% од аксијалното оптоварување.Во споредба со другите потисни валчести лежишта, овој вид лежиште има помал фактор на триење, поголема брзина и има перформанси за самопорамнувањеПотисните цилиндрични валчести лежишта главно се користат во машини како што се тешки машински алати, морски менувачи со висока моќност, апаратури за дупчење масло и вертикални мотори.ZHEJIANG ЕЛЕКТРОМЕХАНИЧКА ЗА ДЕПИЛИРАЊЕ СО.ООД. Трговија на големо со потисни валчести лежишта Непал со добра цена - ZHEJIANG ELECTROMECHANICAL CO.LTD., Сопствена фабрика, конкурентна цена
 • цилиндрични валчести лежишта од серија NF
  цилиндрични валчести лежишта од серија NF
  цилиндрични валчести лежишта од серија NF
 • 22228CCW33 Сферичен валчест лежиште
  22228CCW33 Сферичен валчест лежиште
  Сферичен валчест лежиште со карактеристики за повторно подмачкувањеСферичните валчести лежишта можат да примат тешки товари во двете насоки. Тие се самопорамнети и имаат неусогласеност и отклонувања на вратилото, практично без зголемување на триењето или температурата. Дизајнот вклучува карактеристики за олеснување на повторното подмачкување. Лежиштата може да се користат во модуларен систем, вклучувајќи куќишта, ракави и навртки.Приспособете го неусогласеностаГолема носивостКарактеристики на повторно подмачкувањеНиско триење и долг работен векЗголемена отпорност на абење
 • AXK5070 Потисен иглено лежиште 50x70x3
  AXK5070 Потисен иглено лежиште 50x70x3
  Арт.: Лежиште AXK5070Тип: Влезно лежиште со иглаГолемина: 50мм x 70мм x 3ммКоличина: Едно лежиштеОценка за динамично оптоварување: 2.810 KGFСтатично оптоварување: 13.700 KGF
 • ZB-10500 Лежиште за пумпа за кал
  ZB-10500 Лежиште за пумпа за кал
  Големина    266,63x342,99x51,593 mmТежина на лежиштата     12,26 kg
 • M274149DW/M274110 голема големина Дворедни заострени валчести лежишта
  M274149DW/M274110 голема големина Дворедни заострени валчести лежишта
  M274149DW/M274110 голема големина Дворедни заострени валчести лежиштаголемина: 501,65х711,2х250,825ммтежина: 330 кг
 • 231SM380MA Сплит сферични валчести лежишта Широко се користи во големи рударски локации
  231SM380MA Сплит сферични валчести лежишта Широко се користи во големи рударски локации
  231SM380MA Сплит сферични валчести лежишта Широко се користи во големи рударски локацииТочка број231SM380-MA FAG23180K+H3180HG+SNS3180-HDКатегоријаСферични валчести лежиштаТежина и димензииВнатрешна (г) ММ: 380ммНадворешен (Д) ММ: 650 ммШирина (Б) ММ: 200 ммТежина (кг): 385 кг
 • Прилагодени производители на лежишта за игли
  Прилагодени производители на лежишта за игли
  Иглените валчести лежишта се валчести лежишта со цилиндрични валјаци.Радијалната структура е компактна, нејзиниот внатрешен дијаметар и носивоста се исти какодруги видови лежишта, надворешниот дијаметар е најмал.Посебно погоден за потпораконструкции со ограничени димензии на радијална монтажа .Во зависност од примената, лежиштатабез внатрешни прстени или тркалање со игла и може да се изберат компоненти за кафез.Иглените лежишта може да се користат во општо инженерство, како што се: (1) надворешен прстен со отворен печатиглени лежишта, иглени лежишта со надворешен прстен (2) затворени, (3) внатрешен прстенест игла-игли, (4) без внатрешен прстен иглени лежишта / без внатрешен прстен иглени лежишта и кафези, (5) иглалежишта и кафези без кафези.ZHEJIANG ЕЛЕКТРОМЕХАНИЧКА ЗА ДЕПИЛИРАЊЕ СО.ООД. Прилагодени производители на лежишта за игли од Кина, положија меѓународна сертификација ISO9001
 • Висококвалитетно самопорамнувачко лежиште со заострено ролери Трговија на големо - ZHEJIANG ЕЛЕКТРОМЕХАНИЧКА ЗА ВОСИРАЊЕ СО.
  Висококвалитетно самопорамнувачко лежиште со заострено ролери Трговија на големо - ZHEJIANG ЕЛЕКТРОМЕХАНИЧКА ЗА ВОСИРАЊЕ СО.
  ZHEJIANG ЕЛЕКТРОМЕХАНИЧКА ЗА ДЕПИЛИРАЊЕ СО.ООД. Висококвалитетно заострено самопорамнувачко лежиште на ролери Трговија на големо - ZHEJIANG ELECTROMECHANICAL CO.LTD.

Испратете го вашето барање