Заострени валчести лежишта

  • Висококвалитетни заострени валчести лежишта на големо
    Висококвалитетни заострени валчести лежишта на големо
    валчестите лежишта се зголемуваат со зголемување на аголот на контакт α. Големината на контактниот агол, која обично е помеѓу 10° и 30°, е поврзана со пресметковниот фактор e: колку е поголема вредноста на e, толку е поголем аголот на контактот.ZHEJIANG ЕЛЕКТРОМЕХАНИЧКА ЗА ДЕПИЛИРАЊЕ СО.ООД. Висококвалитетни заострени валчести лежишта Трговија на големо - ZHEJIANG ELECTROMECHANICAL CO.LTD.,MOQ1

Испратете го вашето барање