Сферични валчести лежишта

  • 22228CCW33 Сферичен валчест лежиште
    22228CCW33 Сферичен валчест лежиште
    Сферичен валчест лежиште со карактеристики за повторно подмачкувањеСферичните валчести лежишта можат да примат тешки товари во двете насоки. Тие се самопорамнети и имаат неусогласеност и отклонувања на вратилото, практично без зголемување на триењето или температурата. Дизајнот вклучува карактеристики за олеснување на повторното подмачкување. Лежиштата може да се користат во модуларен систем, вклучувајќи куќишта, ракави и навртки.Приспособете го неусогласеностаГолема носивостКарактеристики на повторно подмачкувањеНиско триење и долг работен векЗголемена отпорност на абење
  • 231SM380MA Сплит сферични валчести лежишта Широко се користи во големи рударски локации
    231SM380MA Сплит сферични валчести лежишта Широко се користи во големи рударски локации
    231SM380MA Сплит сферични валчести лежишта Широко се користи во големи рударски локацииТочка број231SM380-MA FAG23180K+H3180HG+SNS3180-HDКатегоријаСферични валчести лежиштаТежина и димензииВнатрешна (г) ММ: 380ммНадворешен (Д) ММ: 650 ммШирина (Б) ММ: 200 ммТежина (кг): 385 кг

Испратете го вашето барање