Потисок валчест лежиште

  • AXK5070 Потисен иглено лежиште 50x70x3
    AXK5070 Потисен иглено лежиште 50x70x3
    Арт.: Лежиште AXK5070Тип: Влезно лежиште со иглаГолемина: 50мм x 70мм x 3ммКоличина: Едно лежиштеОценка за динамично оптоварување: 2.810 KGFСтатично оптоварување: 13.700 KGF

Испратете го вашето барање