Друго лежиште

Други лежишта се главно лежишта за блокови на перници, линеарни лежишта и автомобилски лежишта. Меѓу нив, лежиштето е големо и екстра големо лежиште кое може да прифати сеопфатни товари и има посебна структура. Има карактеристики на компактна структура, чувствителна ротација и практично одржување на уредот. Линеарно лежиште е тркалачко или лизгачко лежиште што се користи за линеарно движење. Има карактеристики на ниско триење, сигурна структура, силен капацитет за носење, висока прецизност во работењето на долги растојанија и долг работен век. Често се користи во разни машински алати, машини за удирање, печатачи итн. Индустриски машини и опрема. Линеарните топчести лежишта содржат пластичен кафез за носење на делот за тркачка патека од стврднат челик што ја води топката. Лежиштата на автомобилот вклучуваат лежишта на главината на тркалата, затегнувачите, лежиштата на спојката итн.

 • Професионални производители на лежишта Aoto
  Професионални производители на лежишта Aoto
  Специфична класификација на автомобилски лежишта1. Автомобилски мотор: Топчести лежишта на моторот, вентилатори за кондензација, автомобилска пумпа за водалежишта на вратило, иглени валчести лежишта за ролери на моторот, автомобилски генераторски мечки-лагери, лежишта за автомобилска спојка, лежишта за вентилатор со силиконски масло, итн.2, систем за суспензија на автомобил: заострени лежишта за камионски оски и диференцијали3. Автомобилски тркала: -Генерација главни лежишта4. Автомобилски менувач: заострени валчести лежишта за автомобилски менувачи, цилиндричнивалчести лежишта за автомобилски менувачи, топчести лежишта за автомобилски менувачи итн.ZHEJIANG ЕЛЕКТРОМЕХАНИЧКА ЗА ДЕПИЛИРАЊЕ СО.ООД. Професионални производители на лежишта Aoto, поддржете го прилагодувањето на OEM
 • Најквалитетна фабрика за лежишта за лагер
  Најквалитетна фабрика за лежишта за лагер
  ZHEJIANG ЕЛЕКТРОМЕХАНИЧКА ЗА ДЕПИЛИРАЊЕ СО.ООД. Најквалитетна фабрика за лежишта за лагер, поддржете го прилагодувањето на OEMЛинеарно лежиште е тркалачко или лизгачко лежиште што се користи за линеарно движење. Има карактеристики на ниско триење, сигурна структура, силен капацитет за носење, висока прецизност во работењето на долги растојанија и долг работен век. Често се користи во разни машински алати, машини за удирање, печатачи итн. Индустриски машини и опрема. Линеарните топчести лежишта содржат пластичен кафез за носење на делот за тркачка патека од стврднат челик што ја води топката. Лежиштето се движи по стврднатото и полирано вратило.
 • Лежиште за куќиште со пломер SNL3036
  Лежиште за куќиште со пломер SNL3036
  Куќиштата на блоковите за шипки (перници) SNL од сериите 30, 31 и 32 се робусни и погодни за тешки работни услови. Тие им овозможуваат на вградените лежишта да постигнат максимален работен век со помала потреба од одржување. Заптивките за масло се испорачуваат заедно со куќиштето како единица.Лесно се инсталираЕфтино уредување на лежиштетоНамалете го одржувањетоМинимизирајте го истекувањето на лубрикантот
 • Линеарно водечко лежиште за шина HGW15
  Линеарно водечко лежиште за шина HGW15
  Серија HG - Линеарен водич за тип на топка со тешко оптоварувањеЛинеарните водичи од серијата HG се дизајнирани со носивост и цврстина поголема од другите слични производи со кружен лак и оптимизација на структурата. Се одликува со еднакви оценки на оптоварување во радијалните, обратните радијални и странични насоки и самопорамнување за да ги апсорбира грешките при инсталацијата. Така, линеарните водичи од серијата HG можат да постигнат долг животен век со голема брзина, висока точност и непречено линеарно движење.
 • Ние поддржуваме прилагодување на лежиштата за вртење според вашите цртежи
  Ние поддржуваме прилагодување на лежиштата за вртење според вашите цртежи
  Ние поддржуваме прилагодување на лежиштата за вртење според вашите цртежи
 • GE 30 ES-2RS Големина на лежиште-30х47х30мм
  GE 30 ES-2RS Големина на лежиште-30х47х30мм
  Број на ставка: Ge30ES-2RSголемина - 30х47х30ммТежина: 0,168 кг
 • RNA6906 иглени валчести лежишта
  RNA6906 иглени валчести лежишта
  RNA6906  иглени валчести лежишта
 • DAC40740040 Лежиште на тркалото што се користи на автомобилот
  DAC40740040 Лежиште на тркалото што се користи на автомобилот
  DAC40740040 Автоматско лежиште на тркала 40x74x40 запечатени топчести лежишта
 • Лежишта на главината на тркалата што се користат во автомобилите
  Лежишта на главината на тркалата што се користат во автомобилите
  Главната функција на лежиштето на главината е да издржи оптоварување и да обезбеди прецизно водство за ротација на главината. Носи и аксијално и радијално оптоварување и е многу важна компонента. Традиционалните лежишта на тркалата на автомобилот се составени од две групи на заострени валчести лежишта или топчести лежишта. Инсталирањето, подмачкувањето, запечатувањето и прилагодувањето на клиренсот на лежиштата се вршат на производната линија на автомобили. Оваа структура го прави тешко, скапо и несигурно да се склопува во погони за производство на автомобили. Покрај тоа, кога автомобилот се одржува на местото на поправка, лежиштата треба да се исчистат, подмачкаат со масло и да се прилагодат. Единицата за лежиште на главината на тркалото е развиена врз основа на стандардни топчести лежишта со аголен контакт и заострени валчести лежишта. Интегрира два комплети лежишта во едно. Има добри перформанси на склопување, може да го испушти прилагодувањето на клиренсот, има мала тежина, има компактна структура и има голем капацитет за товарење. Големите, запечатени лежишта може однапред да се полнат со маснотии, да се испуштат надворешните заптивки на главината и не бараат одржување. Тие се широко користени во автомобилите, а постои и тренд на постепено проширување на нивната примена во камионите.
 • Кина Широко користени производители на лежишта за виљушкар - ZHEJIANG ELECTROMECHANICAL CO.LTD за депилација со восок.
  Кина Широко користени производители на лежишта за виљушкар - ZHEJIANG ELECTROMECHANICAL CO.LTD за депилација со восок.
  ZHEJIANG ЕЛЕКТРОМЕХАНИЧКА ЗА ДЕПИЛИРАЊЕ СО.ООД. Кина Широко користени производители на лежишта за вилушкари - ZHEJIANG ELECTROMECHANICAL CO.LTD.
 • Најдобра компанија за лежишта - ZHEJIANG ELECTROMECHANICAL за депилација со восок CO.LTD.
  Најдобра компанија за лежишта - ZHEJIANG ELECTROMECHANICAL за депилација со восок CO.LTD.
  ZHEJIANG ЕЛЕКТРОМЕХАНИЧКА ЗА ДЕПИЛИРАЊЕ СО.ООД. Најдобра компанија за спојување - ZHEJIANG ELECTROMECHANICAL CO.LTD., Положи меѓународна сертификација ISO9001Лежиштето за спојување е сферично лизгачко лежиште. Неговата лизгачка контактна површина е внатрешна сферична површина и надворешна сферична површина. Може да ротира и да се лула под кој било агол за време на движењето. Усвојува површинско фосфатирање, пржење, вметнување, прскање и други специјални процеси. Направен метод. Зглобните лежишта имаат карактеристики на голема носивост, отпорност на удар, отпорност на корозија, отпорност на абење, самопорамнување, добро подмачкување итн.
 • Најквалитетна фабрика за лежишта на блокови за перници
  Најквалитетна фабрика за лежишта на блокови за перници
  Лежиштето за блокови на перница е единица за лежиште што комбинира лежиште со лежиште со куќиште за лежиште.Повеќето лежишта од блокови на перници се направени од сферични површини и се монтирани заедносо увезени куќишта за лежишта со сферични внатрешни отвори. Структурата е разновидна, разновиднаи заменливи. Во исто време, овие лежишта се исто така дизајнирани со одреденостепен на самопорамнување, лесен за инсталирање и имаат двоструктурен уред за заптивање којможе да работи во сурови средини. Куќиштето на лежиштето обично е лиено. Најчесто користени седиштасе вертикално седиште (P). квадратно седиште (F), газда квадратно седиште (FS), газско кружно седиште (FC), дија-mond седиште (FL), прстенесто седиште (C), лизгачко седиште (T )Почекајте. Широко се користи во металургијата, текстилот, хартијата,нафта, рударство, хемиски, цемент и така натаму.ZHEJIANG ЕЛЕКТРОМЕХАНИЧКА ЗА ДЕПИЛИРАЊЕ СО.ООД. Најквалитетна фабрика за лежишта на блок перници, поддржете го прилагодувањето на OEM

Испратете го вашето барање