• Линеарно водечко лежиште за шина HGW15
    Линеарно водечко лежиште за шина HGW15
    Серија HG - Линеарен водич за тип на топка со тешко оптоварувањеЛинеарните водичи од серијата HG се дизајнирани со носивост и цврстина поголема од другите слични производи со кружен лак и оптимизација на структурата. Се одликува со еднакви оценки на оптоварување во радијалните, обратните радијални и странични насоки и самопорамнување за да ги апсорбира грешките при инсталацијата. Така, линеарните водичи од серијата HG можат да постигнат долг животен век со голема брзина, висока точност и непречено линеарно движење.

Испратете го вашето барање