• Лежиште за куќиште со пломер SNL3036
    Лежиште за куќиште со пломер SNL3036
    Куќиштата на блоковите за шипки (перници) SNL од сериите 30, 31 и 32 се робусни и погодни за тешки работни услови. Тие им овозможуваат на вградените лежишта да постигнат максимален работен век со помала потреба од одржување. Заптивките за масло се испорачуваат заедно со куќиштето како единица.Лесно се инсталираЕфтино уредување на лежиштетоНамалете го одржувањетоМинимизирајте го истекувањето на лубрикантот
  • Најдобар добавувач на лежиште за куќиште на блок перница
    Најдобар добавувач на лежиште за куќиште на блок перница
    Најдобар добавувач на лежиште за куќиште на блок перница.Трајните и стабилни перформанси му даваат на производот голема предност да се натпреварува во индустријата.

Испратете го вашето барање