Vkba 5425 напред Volvo
Vkba 5423 заден Volvo
Vkba 5424 напред Volvo
Vkba 5314 предна Scania
Vkba 5549 Саф
564734.Н195
569868.Н195
566426.Н195
581079AA
805003AH195
570530.Н195
SET1349
сет 1336
сет 2346
нашата компанија има многу нарачки за лежишта на тркала за тешки камиони, а овие нарачки за лежишта се главно од Монголија, Русија и така натаму. Овие лежишта на главината на камионот се погодни за VOLVO(BUS), VOLVO, SAF, DAF, DAW00, BENZ, SCANIA, BMW и многу други. Подолу се дадени некои од моделите што ги наведовме за ваша референца.
Лежиштата за тркала за тешки камиони е голем пазар. Нашата компанија за лежишта WXING е познат кинески производител на лежишта, можеме да ви понудиме многу различни видови лежишта на тркала за тешки камиони. Со висок квалитет, ниска цена и професионализам ги опслужуваме клиентите низ целиот свет. Овде кај нас не само што можете да ги купите лежиштата од кои сте задоволни, туку и да научите многу за лежиштата. Нашиот лежиште WXING е ефикасен тим, за да немате грижи кога го развивате пазарот на лежишта.

Испратете го вашето барање
Вовед во компанијата
ZHEJIANG ЕЛЕКТРОМЕХАНИЧКА ЗА ДЕПИЛИРАЊЕ СО. основана во 2019 година, се наоѓа во КИНА, Ние сме професионална фабрика специјализирана за производство на лежишта итн. Ние сме главно специјализирани за проекти, можеме да обезбедиме услуга од изработка на цртање, технолошки советување, мерење на локацијата до инсталација и одржување на производи целокупната услуга на нашите клиенти. Со професионален однос, посветен дух и иновативен концепт, производите што ги направивме се економични и практични, со добар квалитет и нов изглед. Имајќи воведување серија напредна опрема и со силен професионален технолошки тим составен од високи инженери, технолози и дизајнери, сето ова може да обезбеди дека нашите производи се строго произведени во точна големина и технологија како процес со висок стандард, во меѓувреме, сега истражуваме нови производи и пронајдоа систематизиран систем за продажба и услуги после продажба за да ги задоволи барањата на клиентите и да го прилагоди развојот на пазарот. Сега заработивме добра репутација и одобрување од нашите клиенти.Ние секогаш инсистираме на концептот на услуга „Центирана кон клиентите, квалитетот на прво место“, веруваме дека ќе добиеме се повеќе одобрување од клиентите, како и ќе се развиваме посилни од ден на ден.
Вовед во производот

Heavy Duty Truck Wheel Bearings is a big .market. Our WXING bearing company is a .famous Chinese bearing manufacturer, we .can offer you many different kinds of .Heavy Duty Truck Wheel Bearings. .569868.H195.

Лежиштата за тркала за тешки камиони е голем .пазар. Нашата компанија за лежишта WXING е познат кинески производител на лежишта, ние можеме да ви понудиме многу различни видови лежишта на тркала за камиони за тешки товари. .569868.Н195.

Vkba 5425 front Volvo .Vkba 5423 rear Volvo .Vkba 5424 front Volvo .Vkba 5314 front Scania .Vkba 5549 Saf.

Vkba 5425 предни Volvo .Vkba 5423 задни Volvo .Vkba 5424 предни Volvo .Vkba 5314 предни Scania .Vkba 5549 Saf.

581079AA.We have been serving bearing customers all over the .world with high quality, low price and professionalism. .Here in us, you can not only buy the bearings you are .satisfied with, but also learn a lot about bearings. Our .WXING Bearing is an efficient team, so that you have no .worries when developing the bearing market.

Неодамна, нашата компанија има многу нарачки за лежишта на тркала за тешки камиони, а овие нарачки за лежишта се главно од Монголија, Русија и така натаму. Овие лежишта на главината на камионот се погодни за VOLVO(BUS), VOLVO, SAF, DAF, DAW00, BENZ, SCANIA, BMW и многу други. Подолу се дадени некои од моделите што ги наведовме за ваша референца.

Vkba 5425 напред Volvo

Vkba 5423 заден Volvo

Vkba 5424 напред Volvo

Vkba 5314 предна Scania

Vkba 5549 Саф

564734.Н195

569868.Н195

566426.Н195

581079AA

805003AH195

570530.Н195

SET1349

сет 1336

сет 2346

Лежиштата за тркала за тешки камиони е голем пазар. Нашата компанија за лежишта WXING е познат кинески производител на лежишта, можеме да ви понудиме многу различни видови лежишта на тркала за тешки камиони. Со висок квалитет, ниска цена и професионализам ги опслужуваме клиентите низ целиот свет. Овде кај нас не само што можете да ги купите лежиштата од кои сте задоволни, туку и да научите многу за лежиштата. Нашиот лежиште WXING е ефикасен тим, за да немате грижи кога го развивате пазарот на лежишта.


Телефон:
+86-15857360499
Е-пошта:
Телефонски:
+86-15857360499
Веб-страница:
WeChat:
+86-18057338723
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Изберете друг јазик
English
Slovenčina
پښتو
Tiếng Việt
Türkçe
Монгол
Македонски
Português
فارسی
italiano
français
Español
العربية
Тековен јазик:Македонски

Испратете го вашето барање