Испратете го вашето барање
Вовед во компанијата

ZHEJIANG ЕЛЕКТРОМЕХАНИЧКА ЗА ДЕПИЛИРАЊЕ СО. е професионален добавувач основан во 2019 година за производи за машински додатоци, ангажиран во Лежишта. Нашата канцеларија се наоѓа во КИНА, ги поддржува тимовите за дизајн на производи, графички дизајн, извори, домашна продажба, меѓународна продажба и финансии. По 4 години акумулација, добивме добра репутација меѓу клиентите од секој дел на светот поради нашата внимателна услуга за клиенти, строга контрола на квалитетот, убаво дизајнирани функционални производи и конкурентни цени. Покрај тоа, нашата Р&Одделот Д имаат постигнато голем број патенти. Ги одржуваме нашите производи секогаш ажурирани.Денес, нашите производи се извезени и добро прифатени од потрошувачите низ кинеското копно, Европската унија, Блискиот Исток, Источна Европа, Латинска Америка, Африка, Хонг Конг и Макао и Тајван, Јапонија, Југоисточна Азија, Америка и така натаму.


Споредбена табела на соодветни модели на возила за лежишта на предните тркала на автомобилот

Модел: DAC25520037 Применлив модел: Fukang, Chery Q Geely задно тркало, специјално лежиште.

Модел: DAC25520042 Применлив модел: Задно тркало на Mercedes-Benz.

Модел: DAC25520043 Применлив модел: Geely, Citroen, лого

Модел: DAC25550043 Применлив модел: Рено.

Модел: DAC25600045 Применлив модел: Лого 307, Триумф

Модел: DAC27520045/ 43 Применлив модел: Nissan. Модел: DC27530043

Модел: DAC28580042 Применливи модели: Chang'an Automobile, Changhe Automobile, Jiabao Специјално лежиште за предни тркала.

Модел: DAC28580044 Применлив модел: Специјален лежиште со брзи задни тркала

Модел: DAC28610042 Применлив модел: Специјален лежиште Toyota.

Модел: DAC9530037 Применлив модел; Специјален модел на лежиште на задното тркало Yuexiang: DC30580042

Модел: DAC30600337 Применлив модел: Лада, специјален лежиште за предното тркало на Fiat.

Модел: DAC30630042 Применлив модел: специјални лежишта на Toyota.

Модел: DAC30640042 Применлив модел: специјални лежишта на Toyota.

Модел: DAC30680045 Применлив модел: автомобилски лежишта на Skoda

Модел: DAC32550032 Применлив модел: специјални лежишта за салата

Модел: DAC32720045 Применлив модел: Toyota Jixianda

Модел: DAC34660037 Применлив модел: Honda Accord, Tianx, Hall, Saibao предно тркало, специјално.

Модел: DAC3562vS Применливи модели: Big Dipper, Hafei, Lubao, Benben, Adil предно тркало.

Модел: DAC35620040 Применлив модел: Специјално лежиште на предното тркало Oain Prince.

Модел: DAC35640037 Применлив модел: Messenger of Happiness, специјален лежиште за предното тркало Лао Ксијали.

Модел: DAC35650035 Применлив модел: Renault, специјален лежиште за Ke Caisler.

Модел: DAC35650037 Применлив модел: Субару, специјален лежиште за предното тркало на малата принцеза.

Модел: DAC35660032 Применлив модел: специјален лежиште Citroen

Модел: DAC35660037 Применлив модел: Фолксваген, специјални лежишта на Крајслер. Модел: DAC35670042

Модел: DAC35680033/30 Применлив модел: специјален лежиште Nirou Mcra.

Треба да знаете повеќе информации, ве молиме контактирајте не преку WhatsApp: +86-15857360499


 

Додај коментар
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Добредојдовте да ни пишете

Испратете го вашето барање