Испратете го вашето барање

Професионални лежишта за рударство: Машините специјализирани за рударство, преработка и истражување на минерали се нарекуваат рударски машини и опрема. Голем број на кранови, транспортери, вентилатори и машини за одводнување кои се користат во рударските операции, колективно се нарекуваат рударски машини и опрема. Машините за рударство се вид на машини што ја обработуваат рудата и ја прават вредна рудата со низок квалитет. Одвојување на вредни минерали од ганг. Во потесна смисла, тоа е машина која директно се користи во операции како што се ископување минерали и збогатување. Вклучувајќи рударски машини и машини за бенефицијација. Општо земено, машините за истражување исто така припаѓаат на рударските машини. Нашите лежишта можат добро да се користат во горенаведените машини. Неодамна, се повеќе и повеќе големи лежишта се извезуваат во Русија, Узбекистан, Катар, Иран, Саудиска Арабија и Обединетите Арапски Емирати.

Како што сите знаеме, SKF, NSK, NTN, FAG, TIMKEN, KOYO, NACHI и други марки на лежишта, но и лежиштата на кинеските брендови се споредливи со големите брендови. Нашиот сопствен бренд WXING е кинески приватен бренд кој комбинира висок квалитет и ниска цена. Денес, само производствениот капацитет на Кина е на водечка позиција во светот. Во случај на економска криза, изборот на лежишта WXING со висок квалитет и ниска цена е вашиот најдобар избор.

Ние не само што ви обезбедуваме лежишта со висока марка, туку и ви помагаме да ги решите сите професионални проблеми со лежиштата. Ако имате какви било прашања поврзани со лого, ве молиме консултирајте се со нас во секое време. WXING ќе го третира секој посетител на клиентот со професионален став.

22205 25x52x18

22206 30x62x20

22207 35x72x23

22208 40x80x23

22209 45x85x23

22210 50x90x23

22211 55x100x25

22212 60x110x28

22213 65x120x31

22214 70x125x31

22215 75x130x31

22216 80x140x33

22217 85x150x36

22218 90x160x40

22219 95x170x43

22220 100x180x46

22222 110x200x53

22224 120x215x58

22226 130x230x64

22228 140x250x68

22230 150x270x73

22232 160x290x80

22234 170x310x86

22236 180x320x86

22238 190x320x92

22240 200x360x98

22244 220x400x108

22308 40x90x33

22309 45x90x33

22310 50x110x40

22311 55x120x43

22312 60x130x46

22313 65x140x48

22314 70x150x51

22315 75x160x55

22316 80x170x58

22317 85x180x60

22318 90x190x64

22319 95x200x67

22320 100x215x73

22322 110x240x80

22324 120x260x80

22326 130x280x93

22328 140x300x102

22330 150x320x108

22332 160x340x114

22334 170x360x120

22336 180x380x126

22338 190x400x132

22340 200x420x138

23020 100x150x37

23022 110x170x45

23024 120x180x46

23026 130x200x52

23028 140x210x53

23030 150x225x56

23032 160x240x60

23034 170x260x67

23036 180x280x74

23038 190x290x75

23040 200x310x82

23044 230x340x90

23120 100x165x52

23121 105x175x56

23122 110x180x56

23124 120x200x62

23126 130x210x80

23128 140x225x68

23130 150x250x80

23132 160x270x85

23134 170x280x88

23136 180x300x96

23138 190x320x104

23140 200x340x112

23144 220x370x120

23218 90x160x52.4

23220 100x180x60.3

23222 110x200x69.8

23224 120x215x76

23226 130x230x80

23228 140x250x88

23230 150x270x96

23232 160x290x104

23234 170x310x110

23236 180x320x112

23238 190x340x120

23240 200x360x128

23244 200x400x144


Предности на компанијата

01
MOQ1
02
Положен меѓународен сертификат ISO9001
03
Областа за испорака не е ограничена и може да се испрати низ целиот свет

Често поставувани прашања за производителот на лежиштата

П:

Кој е вашиот начин на испорака     

А:

Ние ќе ви помогнеме да го изберете најдобриот начин за испорака според вашите барања за детали. По море, воздушен или експресен пат, итн.

П:

Зошто не избравте нас?     

А:

Обезбедуваме лежишта со најдобар квалитет со разумна цена, ниско триење, низок шум и долг работен век.

П:

Можеш ли да ми го кажеш материјалот на твоето лежиште?     

А:

Имаме хромиран челик, јаглероден челик и нерѓосувачки челик, керамика и пластичен материјал.

П:

Дали прифаќате мали нарачки?     

А:

MOQ1

П:

Можете ли да го направите нестандардниот модел?    

А:

Да, можеме да прилагодиме според вашите барања


Додај коментар
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Добредојдовте да ни пишете

Испратете го вашето барање