Испратете го вашето барање

Предности: надворешниот дијаметар на лежиштето со валјак е мал, така што структурата е многу компактна, мала тежина, лесна инсталација; извонредна структура, отпорност на триење; добра носивост, стабилни перформанси, големо оптоварување, широка примена

Недостатоци: сложена технологија на обработка, висока цена на производство и висок шум

За повеќе професионални знаења за лежиштата, можете да научите и научите од веб-страницата за професионални лежишта Mobei.com.
Додај коментар
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Добредојдовте да ни пишете

Испратете го вашето барање