Испратете го вашето барање

Можеме да вршиме кориснички услуги за OEM според барањата на клиентите, да произведуваме лежишта од вашиот бренд или попрефинети барања.

Нашата силна услуга за прилагодено лежиште им овозможува на нашите клиенти да бидат сведоци на силата на нашата компанија

Предности во изведбата:

Во апликации како што се тркала или менувачи, приспособените валчести лежишта може да ги подобрат перформансите

Помошта и поддршката за пресметка помагаат да се обезбеди најсоодветното решение

Предностите вклучуваат помало триење, поголема радијална или аксијална вкочанетост и намалена големина и тежина

За некои апликации, внатрешната геометрија (како што е аголот на контакт) може да се смени

Многу карактеристики на производот, вклучително и клиренсот/предоптоварувањето или дизајнот на кафезот и заптивката може да се изменат


Додај коментар
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Добредојдовте да ни пишете

Испратете го вашето барање