Испратете го вашето барање

Автоматска линија за склопување, автоматизирана линија за обработка на мелење, производна линија за печат, линија за термичка обработка, опрема за печат со голема брзина, опрема за прецизна обработка

Целосно автоматска производна линија, комплетирајте ги задачите за усогласеност според поставената содржина

Автоматската линија за обработка на носечки прстен е ефикасна производствена линија за автоматска обработка за индустријата за лежишта. Автоматската линија за обработка на носечки прстен е ефикасна производствена линија за автоматска обработка за индустријата за лежишта. Производната линија има два специјални CNC стругови за обработка на прстенот на лежиштето, дигалка за напојување, канал за пренесување на храна, прв манипулатор за утовар и растовар, среден канал за пренос помеѓу два машински алати, втор манипулатор за полнење и растоварање, уред за канал за напојување, и линија за поврзување. Контролен кабинет и други компоненти. Може да ја реализира цикличната обработка на напојувањето на празно со прстен на лежиштето и автоматското бришење на готовиот прстен за лежиште.


Додај коментар
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Добредојдовте да ни пишете

Испратете го вашето барање