Испратете го вашето барање

На 10 ноември 2020 година, новото лого и надградба на пакувањето на WXING се појавија на интернет, што беше пофалено и сакано од клиентите

Новото пакување се состои од класична кинеска црвена и темно сина позадина со прстен од лежишта со дезен што личат на лежиште. Површината на кутијата е покриена со водоотпорна мембрана за подобра заштита на лежиштето

Пакувањето со лежиште е поделено на внатрешно и надворешно пакување.


Откако лежиштето ќе биде произведено и ќе ја помине инспекцијата, ќе се исчисти и ќе се третира против 'рѓа, а потоа ќе се стави во внатрешното пакување за да се постигне целта на водоотпорен, отпорен на влага, отпорен на прашина, отпорен на удари, одржување на квалитетот и точноста на лежиштето и ја олеснуваат употребата и продажбата. .


Внатрешното пакување на лежиштето е поделено во три категории според периодот против 'рѓа:


① Пакување со краток период против 'рѓа: 3-6 месеци период против 'рѓа, погоден за лежишта кои се испорачуваат на ист претплатник во големи количини и се ставаат во употреба за краток временски период.


② Општо пакување против 'рѓа период: една година анти-рѓа период, погоден за општа намена лежишта.


③ Долго пакување против 'рѓа период: две години анти-рѓа период, погоден за специјални и прецизни лежишта.


Внатрешните материјали за пакување на лежиштето вклучуваат полиетиленска пластична цевка (кутија), крафт-хартија, обична и збрчкана полиетиленска композитна хартија, хартиена кутија, полиетиленска или полиетиленска пластична фолија, најлонска лента за прицврстување или пластична ткаена лента за прицврстување, водоотпорна пластична лента со висока јачина, Торби за буре, итн. Сите горенаведени материјали треба да обезбедат дека тестот за отпорност на корозија на материјалот е квалификуван.


Додај коментар
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Добредојдовте да ни пишете

Испратете го вашето барање