Испратете го вашето барање

Модерна канцелариска опрема, искусен и страстен тим, да ви обезбеди висококвалитетни лежишта и висококвалитетни професионални услуги.

Тие изградија нова работилница која се простира на површина од 35000 метри квадратни, ја претставија најновата опрема за развој на нови модели. Тие ја користеа увезената технологија на производство и стандардите за квалитет, напредната технологија на производство и современите средства за управување, за да им понудат на клиентите висококвалитетно лежиште низ цела Кина.

Во 2015 година, фабриката за восок го заврши планот за иновации. Додека се стреми кон подобрување на ефикасноста на производството, изгради и нов салон, итн., со цел да им обезбеди на вработените подобра и поеколошка фабричка средина.

Компанијата е силна по сила, со цел да го промовира развојот, енергично да воведе висококвалитетни човечки ресурси, ангажираше професионален менаџерски тим, искусен тим за дизајн и производство, десетици висок технички персонал, прецизен инспекциски тим, компанијата спроведува стандардизиран производствен процес, намера направи секој чекор.Додај коментар
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Добредојдовте да ни пишете

Испратете го вашето барање