Испратете го вашето барање

WXING е професионална фабрика за лежишта од 2000 година. За време на процесот на истражување, тимот на WXING ќе ве контактира за да ги потврдите сите детали за производот, вклучувајќи материјали, држачи, бренд и пакување итн.


Со цел да се осигураме дека ќе го купите вистинскиот производ, може да ве прашаме кој е финалниот производ и да ви дадеме некои предлози кога е потребно.


Ви даваме слики и видеа за да ви покажеме:

1. Различни материјали, хромиран челик или картонски челик материјали

2. Различни брендови, приватни брендови или други брендови

3. Начин на пакување итн.

4. Можете исто така да ни ги испратите вашите примероци.


Квалитетниот производ е 100% ист како примерокот.Додај коментар
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Добредојдовте да ни пишете

Испратете го вашето барање