Испратете го вашето барање

Ќе го завиткаме црниот филм отпорен на влага на пакувањето за да спречиме рѓосување на лежиштето при долготрајно транспортирање и да го намалиме квалитетот на производот. Според барањата на клиентите, можеме да го пакуваме во дрвени кутии или дрвени палети.

ќе ја прегледаме стоката пред секое оптоварување. Потоа ќе ги залепиме етикетите што ги бара клиентот. Секој пат, ќе го снимаме целиот процес на вчитување. Ајде да го погледнеме процесот на вчитување. може да се види дека има етикета на секое пакување, што е наведените барања од страна на клиентите.


Додај коментар
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Добредојдовте да ни пишете

Испратете го вашето барање