Испратете го вашето барање

Вовед во производот

  

Порозен материјал се користи како матрица и е импрегниран со цврст лубрикант за да се формира цврсто подмачкано импрегнирано композитно лежиште. Цврстиот лубрикант складиран во подлогата на лежиштето континуирано испорачува цврст лубрикант на површината за триење додека се троши подлогата на лежиштето. Типичните композитни лежишта се составени од јаглерод графит како основен материјал, импрегниран со мек метал, политетрафлуороетилен или неорганска материја (BaF2).

Методите на импрегнација вклучуваат:

1. Ставете го импрегнираниот материјал во стопена состојба и направете импрегнација во вакуум.

2. Користете течност за стврднување како носач и ставете го импрегнираниот материјал во неа за импрегнација.

3. Користете испарлива течност како носач, распрснете го материјалот за импрегнација во неа за импрегнација, а потоа испарувајте ја течноста.

4. Испарете го импрегнираниот материјал и потоа импрегнирајте го. Импрегнираниот материјал не само што подмачкува, туку и ја зголемува јачината на основниот материјал.

Предности на компанијата

01
Поддржете го прилагодувањето на OEM
02
MOQ1
03
Сопствена фабрика, конкурентна цена

Најчесто поставувани прашања за

П:

Кој е вашиот начин на испорака     

А:

Ние ќе ви помогнеме да го изберете најдобриот начин за испорака според вашите барања за детали. По море, воздушен или експресен пат, итн.

П:

Дали давате примероци?     

А:

Да, можеме да обезбедиме мала количина бесплатни примероци.

П:

Дали прифаќате мали нарачки?     

А:

MOQ1

П:

Колку долго е вашето време за испорака?     

А:

Општо земено, ако стоката е на залиха, тоа е 1-3 дена. Доколку робата е без залиха, ќе бидат потребни 30-45 дена, во зависност од количината на нарачката.

П:

Можете ли да го направите нестандардниот модел?    

А:

Да, можеме да прилагодиме според вашите барања


Додај коментар
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Добредојдовте да ни пишете

Испратете го вашето барање