Испратете го вашето барање

Денеска има уште една многу изненадувачка вест. Добивме уплата од Тина, клиент од Папуа Нова Гвинеја. Ова е клиент на мојот партнер  Летото следи веќе две години. 

Неговото трпение и професионален однос конечно ја добија довербата и поддршката на Тина. 

Тина Нарачајте од нас големи количини заострени валчести лежишта, што е силата на нашата фабрика. 

Заострените валчести лежишта се широко користени во автомобили, валани мелници, рударство, металургија, машини за пластика и други индустрии

WXING Bearing покрива седум континенти и пет океани. Се додека ви треба, можеме да ви го доставиме.


Додај коментар
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Добредојдовте да ни пишете

Испратете го вашето барање