Испратете го вашето барање

При поставување на универзалното лежиште за спојување, забрането е директно да се удира со чекан. При секојдневна употреба, додадете соодветна количина на маснотии на гимбалот и на секоја игла. По инсталацијата, употребете го пиштолот за повторно вбризгување на 1/3 од просторот на универзалната дупка за масло за спојување. Дополнително, треба редовно да се додава нова маст за подмачкување за да се обезбеди нормален век на употреба на универзалниот спој.

Додај коментар
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Добредојдовте да ни пишете

Испратете го вашето барање