Испратете го вашето барање

Во студената зима, нашиот стар пријател Питер дојде во Кина од Канада специјално за да ја посети нашата фабрика. Дува северен ветер, а температурата во димницата падна на 0 степени, но сепак го блокира нашето гостопримство.

Во нашата просторија за примероци, ги посетивме најновите производи за лежишта и имавме жива академска дискусија

Присутни сме и во зафатената работилница за топчиња со длабоки жлебови. Директорот на фабриката ентузијастички и професионално му го претстави на Петар процесот на поставување кафез, сортирање и тестирање на лежиштата.

Прекрасно е да имаш пријатели од далеку. Срдечно ги поздравуваме пријателите од целиот свет.

Добредојдовте Питер, канадски клиент од далеку


Додај коментар
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Добредојдовте да ни пишете

Испратете го вашето барање