Испратете го вашето барање

г - Внатрешен дијаметар  220 мм  

D - Надворешен дијаметар  270 мм  

Т - висина на лежиштето на потисок  37 мм  

rs - Мин радиус на филе  1,1 мм  

Маса  4,27 кг  


ПЕРФОРМАНСИ НА ПРОИЗВОДОТ

Ca - Оцена на динамично аксијално оптоварување  177 kN  

C0a - Статично аксијално оптоварување  740 kN  

Cua - Ограничете го рејтингот на аксијално оптоварување  21,3 kN  

Nlim - Ограничување на брзината на подмачкување масло  1300 тр/мин  

Nlim - Ограничување на брзината на подмачкување со маснотии  920 tr/min  

Tmin - Минимална работна температура  -40 °C  

Tmax - Максимална работна температура  120 °C  

 

Топчестите лежишта со еден правец може да приспособат аксијални оптоварувања во една насока. Тие не смеат да бидат подложени на никакво радијално оптоварување. Нивните раздвојливи компоненти ги олеснуваат инспекциите за монтирање/демонтирање и одржување. Многу од компонентите се заменливи. Подлошките на вратилото имаат отвор за заземјување што овозможува мешање.

Телефон:
+86-15857360499
Е-пошта:
Телефонски:
+86-15857360499
Веб-страница:
WeChat:
+86-18057338723
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Изберете друг јазик
English
Slovenčina
پښتو
Tiếng Việt
Türkçe
Монгол
Македонски
Português
فارسی
italiano
français
Español
العربية
Тековен јазик:Македонски

Испратете го вашето барање