Испратете го вашето барање

Куќиштата на блоковите со пломби SNL имаат неколку предности, како што се високата носивост и квалитетот на обработката, како и широката разновидност на алтернативи за заптивање со следните карактеристики на дизајн и изведба. Основата на куќиштето е зајакната со ребра и дополнителен материјал што ги опкружува дупките за прицврстувачките завртки со цел да се обезбеди подобрено седење на основната плоча. Завртките за прицврстување може да се наполнат однапред за да се даде правилна локација и да се спречи деформација на основата на куќиштето и дупката. Зајакнувањето на основата на куќиштето ја зголемува површината за контакт помеѓу основата и основната плоча и овозможува подобрен проток на топлина од надворешниот прстен на лежиштето до основната плоча. Лежиштата ќе работат 5 до 10 % поладни отколку во другите куќишта. Друга придобивка е изборот на подмачкување со масло или маснотии за лежиштата сместени во SNL блокови со шипки. Опсегот на ефикасни заптивки за подмачкување со масло и груби средини овозможуваат работа без проблеми.

Додај коментар
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Добредојдовте да ни пишете

Испратете го вашето барање