Испратете го вашето барање

Доаѓа кинеската Нова Година, доколку ви треба нарачка да се испрати пред нашиот одмор, оваа недела е краен рок за потврда на нарачката, во спротивно,

ќе ја испратиме нарачката по празникот на кинеската Нова Година! Ви благодариме за вашето разбирање! Секоја потреба, ве молиме контактирајте ме. Благодарам!


Додај коментар
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Добредојдовте да ни пишете

Испратете го вашето барање