Испратете го вашето барање

Здраво на сите

Купете лежишта Најдете WXING

Јас сум лето од Кина

добредојдовте на мојот канал

 

Во последното видео претставив:

Не ја слушајте само цената, слушајте го звукот

Во ова видео ќе ви дадам вовед:

Еден едноставен начин да се идентификува хром челик Gcr15

 

Добрите материјали имаат различен звук.

Ја споредувате цената на јаглеродниот челик и хромираниот челик, но во исто време го споредувате нивниот квалитет.

 

Ајде да ги слушаме звуците

 

Овој звук е многу кршлив, тоа е хромиран челик

Колку е поголема цврстината, толку е појасен звукот

Слушајќи го ова, тоа е ниско, тоа е јаглероден челик

 

Надевајте се кога избирате лежишта

Моето видео може да ви помогне.

 

Следете го летото

Дознајте повеќе за лежиштата


Додај коментар
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Добредојдовте да ни пишете

Испратете го вашето барање