Испратете го вашето барање

има и стандардни и нестандардни лежишта. Конвенционалната е меѓународната фиксна големина и структура на лежиштето. Нестандардни лежишта, односно лежишта различни од лежиштата кои не ги исполнуваат барањата на националните стандарди


Додај коментар
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Добредојдовте да ни пишете

Испратете го вашето барање