Испратете го вашето барање

Топчестите лежишта со длабок жлеб обично имаат 3 типа:

Првиот тип е од отворен тип, нема капак за заптивање и најмногу се користи во менувачи;

Вториот е челичниот печат. Овој со капак може да биде отпорен на прашина, има мало триење и брзо дисипација на топлина, па затоа е многу погоден за употреба во автоматски машини;

Третиот тип, гумена заптивка, оваа водоотпорна и прашина е подобра од челичната заптивка, која е погодна за употреба во релативно тешка работна средина. како машини за обработка на дрво.


Додај коментар
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Добредојдовте да ни пишете

Испратете го вашето барање