Испратете го вашето барање

Општо земено, лежиштата чиј дијаметар е помал од 80 mm ги нарекуваме мали лежишта, а оние чиј дијаметар е поголем од 80 mm, но не повеќе од 200 mm, се нарекуваат средни лежишта. Постои и голем лежиште, генерално со внатрешен дијаметар од повеќе од 200 mmДодај коментар
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Добредојдовте да ни пишете

Испратете го вашето барање