Испратете го вашето барање

Постојат неколку агли на аголни контактни лежишта, има 3 типа на аголни контактни лежишта, тип C = 15 единечен агол, тип AC = агол од 25 степени, тип Б = агол од 40 степени. Сепак, има произведено специјално лежиште со аголен агол на контакт од 25 степени, претставено со А5. Лежишта со голема прецизност и голема брзина, обично под агол од 15 степени, способноста да се издржат аксијалните оптоварувања се одредува според аголот на контактот, колку е поголем аголот на контактот, толку е поголема способноста да се издржат аксијалните оптоварувања


Додај коментар
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Добредојдовте да ни пишете

Испратете го вашето барање