Сервис

 • Која е разликата?

  Дали знаете како да знаете дали лежиштето што го користите е хромиран челик или јаглероден челик? Лежиштето WXING ќе ви каже, ве молиме погледнете го видеото:

 • Вовед во ​Дали новото лежиште треба повторно да се подмачка пред употреба? ZHEJIANG ЕЛЕКТРОМЕХАНИЧКА ЗА ДЕПИЛИРАЊЕ СО.ООД.

  Дали новото лежиште треба повторно да се подмачка пред употреба?

  Доколку се работи за лежишта од типот ZZ и 2RS, нема потреба да додавате масло пред да ги користите.

  Ако лежиштето е со отворен дизајн, треба да додадете масло пред да го користите!

 • WXING на големо ве учи да избирате и разликувате кафези за лежишта

  Како да се разликува кафезот на лежиштето, дали е бакарен кафез, железен кафез или најлонски кафез?

  Кои се карактеристиките на кафезите од различни материјали? Ајде да разговараме за тоа заедно

 • Влијанието на електромагнетното мешање во мувла врз квалитетот на носечката челична плоча

  Влијанието на електромагнетното мешање во мувла врз квалитетот на носечката челична плоча

 • Пакување& Процес на испорака

  Ќе го завиткаме црниот филм отпорен на влага на пакувањето за да спречиме рѓосување на лежиштето при долготрајно транспортирање и да го намалиме квалитетот на производот. Според барањата на клиентите, можеме да го пакуваме во дрвени кутии или дрвени палети.

  ќе ја прегледаме стоката пред секое оптоварување. Потоа ќе ги залепиме етикетите што ги бара клиентот. Секој пат, ќе го снимаме целиот процес на вчитување. Ајде да го погледнеме процесот на вчитување. може да се види дека има етикета на секое пакување, што е наведените барања од страна на клиентите.

 • Прилагодено Професионално пакување со лежиште

  ZHEJIANG ЕЛЕКТРОМЕХАНИЧКА ЗА ДЕПИЛИРАЊЕ СО.ООД. Прилагодено професионално пакување со лежишта, повеќеслојна заштита, подобра заштита на производители на лежишта од Кина, MOQ1

  Прилагодено професионално пакување со лежишта, повеќеслојна заштита, подобра заштита на производители на лежишта од Кина


 • ПОТВРДА НА ПРИМЕРОК НА НАШАТА УСЛУГА

  WXING е професионална фабрика за лежишта од 2000 година. За време на процесот на истражување, тимот на WXING ќе ве контактира за да ги потврдите сите детали за производот, вклучувајќи материјали, држачи, бренд и пакување итн.


  Со цел да се осигураме дека ќе го купите вистинскиот производ, може да ве прашаме кој е финалниот производ и да ви дадеме некои предлози кога е потребно.


  Ви даваме слики и видеа за да ви покажеме:

  1. Различни материјали, хромиран челик или картонски челик материјали

  2. Различни брендови, приватни брендови или други брендови

  3. Начин на пакување итн.

  4. Можете исто така да ни ги испратите вашите примероци.


  Квалитетниот производ е 100% ист како примерокот.


КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Добредојдовте да ни пишете

Испратете го вашето барање